Dotik Zvezd 2016

Že tretje leto zapored se je na Gradu Socerb odvijala izjemno priljubljena in obiskana modna revija Dotik Zvezd, kjer je tudi tokrat nastopila Iryna Osypenko Nemec.

KAJ? 3. modna revija

KJE? Grad Socerb

KDAJ? 2016

Romantičen, skrivnostno osvetljen ambient gradu Socerb je bil imenitna lokacija za kulturno-modni spektakel, ki se je pod naslovom Dotik zvezd letos odvil že tretjič.

Kraški rob z vonjem po morju in do zadnjega kotička napolnjeno dvorišče gradu dokazujeta, da si publika še kako želi tovrstnih dogodkov.

Tjaša se je tokrat predstavila s kolekcijo, imenovano Flamingo. Prevzela jo je namreč barva, ki spominja na oranžno-rdeče odtenke sončnega zahoda, v katerem se elegantno in lahkotno kopajo rožnati flamingi, z dodatkom črnih in zlatih odtenkov njihovih senc v meglenem valovanju vode.

Kreacije zaznamujejo naravni materiali, čipke in muslin, ki kot druga koža božajo telo.

»Kolekcija obsega tako lahkotne poletne oblekice in kratke hlače kot plisirana krila in zgornje dele, ki so kot sapica poletnega večera. Pika na i pa sta poročni obleki z dodatkom idrijske čipke, prvič predstavljeni na nedavnem Čipkarskem modnem spektaklu na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, ki ženski vdihneta gracioznost in eleganco,«

Tjaša